Verkoop

Hardware verkoop: gebruikte hardware van topmerken met garantie

Servers, pc’s, storage en laptops voor individuen en bedrijven

7Digits heeft een ruime voorraad met producten van vooraanstaande fabrikanten als IBM, HP, Cisco, Dell, Juniper, Brocade en Lenovo. Wilt u betrouwbare gebruikte hardware kopen? Bij 7Digits testen we alle tweedehands hardware uitvoerig en daarom voldoet alle gebruikte hardware aan de hoogste kwaliteitseisen. U krijgt op alle aankopen een degelijke garantie. Dat is de zekerheid van 7Digits.

Tweedehands hardware kopen is kiezen voor kwalitatieve hardware met een tweede leven. Milieuvriendelijk, voordelig en met optimaal hergebruik van kwaliteits ICT en IT apparatuur. Gebruikte laptop kopen? Ook dat is mogelijk bij 7Digits. Hardware verkoop, dat is wat we doen.

Stelt u ons de vraag; “Hoeveel kan ik besparen door het kopen van een goed gebruikt alternatief?” Wij zijn ervan overtuigd dat u aangenaam verrast bent. Ook wanneer een item niet voorradig is, kan het bijna altijd snel geleverd worden. Wij hebben namelijk een groot wereldwijd netwerk van voorraadhoudende partijen.

Gebruikte hardware kopen? Dit zijn uw voordelen:

  • Voordelige topmerken
  • Betrouwbare garanties
  • Milieubewuste producten
  • Geteste hardware
  • Allround partner
  • Snelle service

Tweedehands hardware kopen op onze ICT veiling

Bent u op zoek naar gebruikte hardware van topmerken als HP, Dell, Lenovo en Cisco? Elke 2 maanden organiseren wij samen met Troostwijk Auctions een ICT veiling. Alle producten zijn grondig gecontroleerd en verkrijgbaar tegen scherpe tarieven. Servers, laptops en netwerken van de bekende topmerken. Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wanneer de volgende ICT veiling is? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Een speciaal product nodig?

In de shop ontdekt u wat er momenteel op voorraad is. Maar omdat wij al jarenlang actief zijn in ICT en IT recycling, zijn we ook in staat om andere gewenste producten te leveren. Ook wanneer uw product even niet in onze shop staat. Het team van 7Digits denkt altijd in oplossingen. 

Stuur een mail naar sales@7digits.nl of bel met ons team +3115-7501015

Wij gaan gelijk voor u aan de slag.