Remarketing

U heeft dé specialist in remarketing hardware gevonden

Alle hardware wordt een keer afgeschreven en vervangen, ook uw overtollige hardware. Het liefst doen we dat op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze. 7Digits zorgt voor de overname van afgeschreven hardware en garandeert een betrouwbare datavernietiging. Veel van onze remarketing hardware is afkomstig uit grote datacentra zoals servers, netwerkmaterialen, storage-oplossingen en UPS’en. Samen zorgen we voor pure ICT en IT recycling.

Wilt u nog iets verdienen aan uw afgeschreven hardware?  Als expert op het gebied van remarketing hardware realiseren wij de maximale waarde voor uw overtollige hardware. Refurbished hardware nodig? Onze shop beschikt over refurbished hardware van onder meer HP, Dell, Lenovo en Cisco.

Secure data wiping

Van uw afgeschreven hardware, remarketing hardware maken?

7Digits, experts in nieuwe en gebruikte ICT hardware.

Stappen remarketing:

  1. Inkoop
  2. Transport
  3. Testen
  4. Opknappen
  5. Verkoop

Remarketing hardware? Realiseer maximale waarde met uw afgeschreven hardware.

Als de hardware binnenkomt, is datavernietiging de eerste stap. Betrouwbaar en integer. Vervolgens wordt de hardware uitvoerig getest, refurbished en klaargemaakt voor de verkoop. Mocht een artikel niet van de kwaliteit zijn die wij nastreven, dan demonteren we de hardware en worden de losse componenten verkocht. Compleet onbruikbare onderdelen en materialen gaan naar de recycling. Het proces van ICT en IT recycling besteden wij uit en voldoet aan de Europese WEEE wetgeving en norm van ISO9001, ISO14001 en ISO27001. Zo verlengen we de levensduur van hardware en kiezen we voor circulariteit.

7Digits levert topmerken van kwaliteit

Binnengekomen hardware voorzien we altijd van een unieke barcode. Alle belangrijke informatie, denk aan technische specificaties en eventuele mankementen, wordt op die barcode opgeslagen. Daarna worden de losse producten stuk voor stuk gewiped en grondig getest. Zo komen uiteindelijk alleen de beste producten terecht in onze shop.

Bent u op zoek naar de meest voordelige deals en zoekt u die graag op een veiling? Elke 2 maanden organiseren wij een professionele ICT veiling. Dat doen we samen met Troostwijk Auctions, Europa’s grootste industriële veilinghuis. Op onze ICT veiling brengen we nieuwe en  refurbished hardware van topkwaliteit onder de hamer.