MVO

Bijdragen aan een milieuvriendelijke en duurzame samenleving

Practise what you preach. Ons hele model is gebouwd rondom verstandiger met zaken om te gaan. Dit geldt voor zowel het milieu als de maatschappij.

Hierbij moet u denken aan het hergebruik van produkten anders dan deze direct als component voor grondstofherwinning in te zetten. Onze horizon reikt echter verder. Ook door donatie(s) of sponsoring geven wij projecten in binnen- en buitenland een steuntje in de rug.

Verouderde hardware voor een goed doel laten werken.
Informeer naar de mogelijkheden

U kunt de opbrengsten van uw hardware geheel of gedeeltelijk doneren.

Doneren en sponsoren

 

 

 

 

Kwasa

Wij werken inmiddels geruime tijd samen met stichting Kwasa en de Dierenbescherming, uiteraard kunt u zelf ook het doel of de doelen van uw voorkeur aangeven.

Stichting Kwasa biedt ondersteuning aan lokale projecten in Zuid Afrika. Deze projecten zijn gericht op o.a.; de bestrijding en behandeling van HIV en AIDS, de verbetering van educatie en het verstrekken van microkredieten.
Klikt u op het logo voor meer informatie.

 

De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. Zij beschermen dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.
Klikt u op het logo voor meer informatie.