Klaarstaan en luisteren met maximaal hergebruik als resultaat

7Digits - Hard disk - SAS - SATA

Klaarstaan en luisteren met maximaal hergebruik als resultaat

Klaarstaan en luisteren

Vanaf de eerste keer staan de mensen van 7Digits klaar voor ArchiLogiQ. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Dit sluit goed aan bij hoe ArchiLogiQ werkt voor haar klanten: denken en werken vanuit oplossingen. ArchiLogiQ ontvangt gebruikte en verouderde apparatuur van klanten. Deze apparatuur wordt aangeboden aan 7Digits. Na overeenstemming wordt de apparatuur door 7Digits geregistreerd, veilig gecleaned en op een verantwoorde manier opnieuw vermarkt.

De eerste kennismaking was een bijzondere. ArchiLogiQ zocht een bepaald type schijven voor in een Dell Compellent storage. Frank had de naam 7Digits gehoord via een goede relatie en zo werd het eerste contact gelegd. De schijven werden gevonden. Op basis van productkennis waarschuwde 7Digits op voorhand dat de firmware van de schijven niet geaccepteerd zou worden. Helaas was dit ook zo. Door mee te denken en als het ware naast de klant te staan werd dit de start van een plezierige zakelijke relatie. In de periode erna heeft ArchiLogiQ onderdelen gekocht bij 7Digits en heeft 7Digits hardware verwerkt van ArchiLogiQ.  

Maximaal hergebruik

Gebruikte apparatuur is vaak nog goed genoeg om een tweede leven te krijgen. Zo worden onderdelen gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld een defect onderdeel. Zowel ArchiLogiQ als 7Digits vinden het belangrijk dat er meer aandacht komt voor een circulaire economie. Maximaal hergebruik van gebruikte apparatuur is hier een mooi voorbeeld van. Onderscheidend vermogen is ook dat alle data van de apparatuur veilig verwijderd wordt zodat het proces ook GDPR compliant is. 

IT voor ondernemend Nederland

Frank van der Maaten van ArchiLogiQ is tevreden met de dienstverlening van 7Digits. Vanaf de eerste kennismaking heeft hij een goed gevoel over de samenwerking.

ArchiLogiQ levert IT diensten aan ondernemers onder het motto: IT zoals het hoort. De klant heeft de focus op de business, ArchiLogiQ zorgt ervoor dat de IT van de klant goed werkt. Met klanten in de industrie, finance en leisure branche bedienen ze klanten in heel Nederland.

Over 7Digits

7Digits is de partner voor ICT remarketing voor ondernemend Nederland. Wij werken milieuvriendelijke en zijn ingericht op maximaal hergebruik van IT apparatuur. Ook Archilogiq heeft deze ambitie en daarom werken we graag samen. Naast energiezuinige datacenters beheren en het gebruik van groene stroom is het ook belangrijk om aandacht te hebben voor het milieu, niet alleen bij de installatie van nieuwe apparatuur, juist ook bij het recyclen!

Over ArchiLogiQ:

We begrijpen MKB-ers en vinden het belangrijk dat we dezelfde taal spreken. Geen moeilijke termen, geen IT vakjargon, nee laten we alles lekker duidelijk en begrijpbaar houden. Het is onze drive, onze obsessie om te zorgen dat jij en alle mensen binnen jouw MKB bedrijf probleemloos, of in onze termen RelaQs hun werk kunnen doen. Waar en wanneer dan ook, het moet gewoon altijd werken. Wij geloven erin dat IT ten dienste moet staan van jouw bedrijf en niet andersom.

De naam ArchiLogiQ is ontstaan door de samenvoeging van drie woorden: Architectuur, Logisch en Qualitatief. De oprichters vonden dat de IT een stuk transparanter, logischer kon en hebben een model opgezet waarin klanten modulair hun IT ondersteuning kunnen samenstellen.

Share this post