Inkoop

Heeft u afgeschreven of overtollige hardware? 7Digits neemt het van u over!

7Digits koopt nieuwe en gebruikte hardware op. Wij hebben belangstelling voor ICT materialen in de breedste zin van het woord. Een greep uit de aankopen van de afgelopen tijd: servers, switches, access points, routers, storage, UPS’en, laptops, systemen, tablets, barcodescanners, kabelmodems, decoders, harde schijven, CPU’s, geheugenmodules, SFP’s, VOIP- & mobiele- telefoons, Printers en POS systemen.

Stel u zichzelf de vraag “Hoeveel zou 7Digits betalen voor het ICT-materiaal dat ik niet meer gebruik?” Wij zijn er van overtuigd dat wij u aangenaam verrassen. Alles komt uitstekend terecht. Het wordt hergebruikt of gerecycled.

De voordelen van uw ICT-materiaal verkopen aan 7Digits.

  • U ontvangt een prima prijs
  • Wij halen het desgewenst bij u op
  • ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd
  • Uw materiaal krijgt altijd een nuttige bestemming, hergebruik of recycling
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Data-vernietiging

Wilt u apparatuur kwijt met hierop gevoelige data? 7Digits verwijdert op professionele wijze de informatie van de harde schijf. Hiervoor hebben wij twee methodes. Met software waardoor uw harde schijf nog restwaarde heeft. Of we demagnetiseren de harde schijf met behulp van een degausser. Dit maakt de schijf onbruikbaar en waardoor de schijf geen waarde meer heeft.

Inkoop - Bod aanvragen in 3 stappen

  1. Verzamel alle ICT-spullen die u kwijt wilt. Hoe meer, hoe beter. Dit in verband met de transport- en handelingskosten.
  2. Maak een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie. Let hierbij vooral op kenmerken als merk, typenummers, modelnummers, partnummers e.d. Zo krijgen wij een goed beeld van de waarde en kunnen wij een marktconform bod uitbrengen.
  3. Mail deze lijst naar inkoop@7digits.nl en u ontvangt een keurig marktconform bod op de door u aangeboden goederen.