Inkoop

Uw hardware verkopen? Ontdek eenvoudig wat uw hardware waard is

Heeft u geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en wilt u nu uw servers verkopen of uw oude laptops verkopen? 7Digits koopt nieuwe en gebruikte hardware op. Wij kiezen voor  ICT hardware inkoop in de breedste zin van het woord. Van servers tot harde schijven en van laptops tot switches. Wij hergebruiken of recyclen uw hardware en bieden u altijd de beste prijs.  Dat noemt men nou zowel milieu- als portemonnee vriendelijk.

Afgeschreven of overtollige ICT hardware verkopen, dat doet de slimme ondernemer. Want uw oude apparatuur is geld waard. Samen doen we zaken op eerlijke, transparante en marktconforme wijze. 7Digits is ISO gecertificeerd, beschikt over een ophaalservice en biedt u de beste prijs. 7Digits, specialist in hardware inkoop.

Uw ICT hardware verkopen?

  • Uitstekende tarieven
  • Vlotte ophaalservice
  • ISO 9001, 14001 en 27001
  • Hergebruik en recycling
  • Uitgebreide rapportages

Datavernietiging

U wilt uw oude hardware verkopen, maar geen risico op een datalek lopen? Wij kopen uw overtollige hardware en zorgen meteen voor een verantwoorde en gecertificeerde datavernietiging.  Met 7Digits als partner voorkomt u datalekken en imagoschade. Bekijk de drie 7Digits methoden van datavernietiging.

Hardware verkopen: ontdek in 3 stappen wat uw hardware waard is

Stap 1. Verzamel alle ICT hardware die u wilt verkopen

Stap 2. Maak een nauwkeurige inventarisatie: merk, type, model- en partnummers

Stap 3. Mail de inventarisatielijst naar inkoop@7digits.nl

 

U ontvangt op zeer korte termijn het beste marktconforme bod voor uw aangeboden hardware.